Om oss

Value Accounting er en regnskapskjede med kontorer i Oslo, Stavanger, Kristiansand, Kragerø, Drammen og Innlandet. Selskapet har som mål å være landsdekkende med sine tjenester, og vi jobber nå aktivt med å etablere oss i flere norske byer.

Value Accounting eies av investeringsselskapet Brødrene Kverneland, lokale eiere og Bjørn Roland. Sistnevnte etablerte og drev tidligere regnskapsfirmaet AccountOnIt. Firmaet var en pioner innenfor internett- og skybaserte regnskapssystem. I 2011 ble AccountOnIt kjøpt opp av revisjons- og rådgivningsselskapet PricewaterhouseCoopers. 

Brødrene Kverneland er en langsiktig og solid investor, som har drevet næringsvirksomhet i Norge siden 1920. Gjennom heleide selskaper har Brødrene Kverneland rundt 400 ansatte og 2 milliarder kroner i omsetning. 

Lokalt eierskap for aktive partnere er en viktig del av strategien, fordi vi mener at det er den beste garantien for høy kvalitet ved samtlige kontorer. Sammen med en langsiktig industriell eier og erfaringen til våre partnere, er Value Accounting strukturert for videre vekst og skal i løpet av få år ha et landsdekkende tjenestetilbud. 

Kunne du tenke deg å bli en av våre lokale partnere?
Ta gjerne kontakt med Bjørn Roland.